Home  Belgisch hardsteen  Donker verzoet Belgisch hardsteen

Donker verzoet Belgisch hardsteen

'Het Belgisch hardsteen mat gezoet'

Het Belgisch hardsteen in de afwerking Mat Satinee is een tegel waarvan oppervlak met een fijne korrel is gezoet en de kanten strak zijn gezaagd. Het is een mooie donkere tegel met strakke randen, maar met minder glans als het Belgisch hardsteen donkerblauw gezoet.  Deze hardsteen tegels zijn verkrijgbaar in de meest voorkomende maten vanaf 20x20 / 100x100 cm in diktes vanaf 1 cm.

Kersbergen werkt nauw samen met de bekende groeves Carrieres du Hainaut en Pierre Bleue Belge en diverse steenverwerkers die vanuit de blokken van deze bekende groeves diverse afwerkingen op de tegels realiseren. Daarom staan wij ervoor garant dat wij u de echte blauwe steen uit Belgie, ook wel de blauwsteen uit Henegouwen leveren. 

Belgisch hardsteen vloeren / blauwsteen uit België, natuursteen vloeren met grijs/zwarte hardsteen tot grijs blauwe hardsteen tegels met daarin de herkenbare fosielen van zeelelies en andere schelpdieren herkennnen deze natuursteen ook wel arduin genoemd.De echte blauw steen uit België, blauwsteen uit Henegouwen.Vragen over Donker verzoet Belgisch hardsteen?

Wilt u meer weten over Donker verzoet Belgisch hardsteen of wilt u een offerte, vul dan ons reactieformulier in. Natuurlijk ben u ook altijd welkom in onze showroom in Ameide (Zederik).

Gerelateerde producten  1. Belgisch hardsteen geborsteld
    Geborsteld Belgisch hardsteen

  1. Belgisch hardsteen Versailles
    Versailles

Meer informatie

Heeft u vragen? Stel ze gerust, onze specialisten staan u graag te woord.

arrowVrijblijvend een offerte ontvangen?
Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393