Home >Belgisch hardsteen >Belgisch hardsteen Stylo Romano

Belgisch hardsteen Stylo Romano

Belgisch hardsteen

Afwerking: Stylo Romano / Roman Style 

Het Belgisch hardsteen in de afwerking Stylo Romano is een tegel wiens oppervlak met een fijne korrel is opgeschuurd zodat het een tegel is met een donker glanzend oppervlak, waarna de kanten zijn vrij grof zijn getrommeld. Door deze afwerking met het sleedse oppervlak krijgt u een tegel met een echte antieke uitstraling. 

Kersbergen werkt nauw samen met de bekende groeves Carrieres du Hainaut en Pierre Bleue Belge en diverse steenverwerkers die vanuit de blokken van deze bekende groeves diverse afwerkingen op de tegels realiseren. Daarom staan wij ervoor garant dat wij u de echte blauwe steen uit Belgie, ook wel de blauwsteen uit Henegouwen leveren. 

 

Belgisch hardsteen vloeren / blauwsteen uit België, natuursteen vloeren met grijs/zwarte hardsteen tot grijs blauwe hardsteen tegels met daarin de herkenbare fosielen van zeelelies en andere schelpdieren herkennnen deze natuursteen ook wel arduin genoemd.Vragen over Belgisch hardsteen Stylo Romano?

Wilt u meer weten over Belgisch hardsteen Stylo Romano of wilt u een offerte, vul dan ons reactieformulier in. Natuurlijk ben u ook altijd welkom in onze showroom in Ameide (Zederik).

Gerelateerde producten


  1. Belgisch hardsteen lichtblauw gezoet
    Lichtblauw gezoet

  1. Kasseien - Belgisch hardsteen
    Kasseien

Meer informatie

Heeft u vragen? Stel ze gerust, onze specialisten staan u graag te woord.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?
Kersbergen VOF -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
Info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393