Home >Belgisch hardsteen >Belgisch hardsteen verouderd geborsteld

Belgisch hardsteen verouderd geborsteld

Het Belgisch hardsteen Castellana is een bewerking waarbij de tegel waarbij de zaagsneden in het oppervlak nog zichtbaar zijn. De tegel wordt namelijk direct na het zagen licht verouderd aan de randen. Als laatst wordt de hardsteen vloertegel geborsteld. Hierdoor ontstaat er een prachtig donker sleets oppervlak met licht verouderde randen, waarbij de indruk wordt gewekt dat het een antiek Belgisch hardsteen vloertegel is dat u ziet. 

 

 

belgisch hardsteen Castellana | Kersbergen.nl
belgisch hardsteen Castellana | Kersbergen.nl
belgisch hardsteen Castellana | Kersbergen.nl
belgisch hardsteen Castellana | Kersbergen.nl
belgisch hardsteen Castellana | Kersbergen.nl


Het onderhoud van een Belgisch harsteen vloer

Het onderhoud van een Belgisch hardsteen vloer volstaat in veel gevallen door de vloer te dweilen met een scheut natuurzeep, zoals Carolinzeep, door uw dweilwater. Na een aantal weken ontstaat er een natuurlijke beschermlaag op de vloer, dat de vloer beschermt tegen de meeste vlekken. U kunt ook kiezen voor het impregneren van de vloer. Dit is een beschermlaag dat direct na het aanbrengen de nodige bescherming geeft tegen het indringen van vlekken in uw vloer. 

Het leggen van een Belgisch hardsteen vloer

Heeft u eenmaal uw Belgisch hardsteen vloer uitgezocht, is het belangrijk dat deze vloertegels vakkundig worden geplaatst. Het is dan ook aan te raden een goede tegelzetter aan te nemen die verstand heeft van het plaatsen van natuursteen vloertegels. 

Kersbergen regelt graag het plaatsen van de vloertegels voor u. Samen met ons vaste netwerk van tegelleggers kunnen wij het leggen van uw natuursteenvloer verzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Gerelateerde producten


  1. Belgisch hardsteen Versailles
    Versailles

  1. Donker verzoet Belgisch hardsteen
    Donker mat verzoet

  1. Belgisch hardsteen manueel verouderd
    Exclusief: Bocq antique
Kersbergen VOF -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
Info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393