Home  Belgisch hardsteen  Belgisch hardsteen manueel verouderd

Belgisch hardsteen manueel verouderd

 Het Belgisch hardsteen Bocq Antique is een volledig manueel verouderde hardsteen vloer die exclusief verkrijgbaar is bij Kersbergen. Deze vloer heeft een gevlamd oppervlak, waarna deze licht is nageschuurd voor het sleets effect. De randen licht verouderd en kunnen naar wens grover worden verouderd.

'Belgisch hardsteen Bocq antique is een vloer waarop geleefd kan worden'

Door het robuuste oppervlak van deze Belgisch hardsteen tegels, is het een vloer waar vrijwel niets op te zien is. Het gevlamde en geschuurde oppervlak geeft de vloer een stoer uiterlijk en geeft bovendien veel grip voor eventueel gebruik in vochtige ruimten. 

Belgisch hardsteen Bocq Antique | kersbergen.nl
Belgisch hardsteen Bocq Antique | kersbergen.nl
Belgisch hardsteen Bocq Antique | kersbergen.nl
Belgisch hardsteen Bocq Antique | kersbergen.nl
Belgisch hardsteen Bocq Antique | kersbergen.nl


Onderhoud van uw Belgisch hardsteen vloer

De meeste natuursteenvloeren die wij verkopen, zijn gemakkelijk te onderhouden door middel van wekelijks dweilen met een scheutje natuurzeep, zoals Carolinzeep, door uw dweilwater. Dit geeft uw vloer voldoende bescherming tegen de meest voorkomende vlekjes in het huishouden. 

Mocht er toch een ongelukje gebeuren waarbij u uw koffie of thee op de vloer valt en is dit enige tijd op uw vloer blijven liggen? Dan ontstaat er een doffer plekje in het oppervlak van uw vloer. Maar, wees gerust, de vlekjes zullen na verloop van tijd langzaam vervagen. 

Belgisch hardsteen is namelijk een zeer compacte steen waar vrijwel niets diep in het oppervlak dringt. Vlekjes zijn dan vaak ook oppervlakkig waardoor ze na verloop van tijd er vanzelf weer uittrekken. 

Gerelateerde producten


  1. Getrommeld Belgisch hardsteen
    Enostyle licht

  1. Belgisch hardsteen Castelana vloer
    Castelana

  1. Belgisch hardsteen Gestraald
    Gestraald
Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393