VRAAG / OFFERTE

 

Belgisch hardsteen Pastorij

Belgisch hardsteen Pastorij; Een vloer met subtiele kleurschakering

Een hardstenen vloer met vele grijstinten

Het Belgisch hardsteen in de afwerking Pastorij is een vloer die zich kenmerkt door de lichte kleurschakering in de vloer. Deze hardstenen tegels worden direct na het zagen geschuurd met verschillende schuurpads. Na het schuren, worden de vloertegels getrommeld en krijgt de vloer de bekende verouderde randen. 

 

Deze hardstenen vloer heeft een extra bewerking ondergaan ten opzichte van het Belgisch hardsteen Enostyle licht aspect, welke direct na het zagen is getrommeld. Hierbij zijn de zaagsporen nog zichtbaar in het oppervlak, waardoor de vloer wat drukker oogt.

Hoe onderhoud ik deze hardstenen vloer?

Het onderhoud van deze vloer is vrij eenvoudig. Nadat de vloer is gelegd en goed is gedroogd, adviseren wij om deze te beschermen met een transparant impregneermiddel zoals Sealguard Gold Label. Dit geeft de vloer een extra beschermlaag dat ervoor zorgt dat de vloer gemakkelijker in onderhoud wordt.

 

Door de beschermlaag, blijven vloeistoffen zoals koffie, cola of thee tijdelijk op de beschermlaag liggen en heeft u zo voldoende tijd om de gemorste vloeistof op te ruimen.

 

Dweilen van een hardstenen vloer

Het wekelijks onderhoud van deze Belgisch hardsteen Pastorij vloer bestaat uit het afwisselend dweilen met enkel schoon lauw water en water met een klein scheutje Sealguard Stone Clean of Lithofin Wash & Clean. Dit zijn natuurzepen speciaal geschikt voor natuurstenen vloertegels.

demo2
Wilt u meer informatie over onze Belgisch hardsteen Pastorij vloer?