VRAAG / OFFERTE

Belgisch hardsteen – Baseliek

Belgisch hardsteen Basiliek

Het Belgisch hardsteen Basiliek is een vloertegel waar, nadat het oppervlak is geschuurd, de randen handmatig worden afgeschuind om de uitstraling van een oude vloer van Belgisch hardsteen na te bootsen.

 

Verkrijgbare maatvoeringen van het Belgisch hardsteen Basiliek

Deze vloer van Belgisch hardsteen is te verkrijgen in verschillende maatvoeringen waarbij  banen 60cm x varierende lengten de maximale maatvoering is. Uiteraard zijn deze vloertegels ook verkrijgbaar in vierkante maatvoering tot 80x80cm.

demo1

Het onderhoud van Belgisch hardsteen

De meeste Belgisch hardsteen vloeren die wij in ons assortiment hebben, zijn gemakkelijk in onderhoud. Door wekelijks de vloer te dweilen met een scheut natuurzeep zoals Carolinzeep of Superfix door uw dweilwater, ontstaat er een natuurlijke beschermlaag op het Belgisch hardsteen. Deze beschermlaag biedt voldoende bescherming tegen de meest voorkomende ongelukjes in het huishouden.

 

Uiteraard kunt u ook kiezen om de vloer te impregneren met bijvoorbeeld Sealguard. Dit is een transparant beschermmiddel dat eveneens bescherming biedt tegen de meest voorkomende ongelukjes in het huishouden.

demo2
Wilt u meer informatie over onze Belgisch hardsteen verouderd vloeren?