VRAAG / OFFERTE

Aanbiedingen – Pacific Anticato

Vergelijkbaar met Belgisch hardsteen

De Pacific bluestone is een prachtige hardsteen die veel overeenkomsten heeft met het bekende Belgisch hardsteen. Toch zijn er een paar verschillen duidelijk te zien, zoals de verdeling van fossielen. Dit is bij het Pacific bluestone wat meer divers dan bij het Belgisch hardsteen en heeft het wat meer kleurschakering.

 

Vietnamees hardsteen vloeren in gebruik

Voor vrijwel elke natuursteenvloer, waaronder ook deze Vietnamees hardsteen vloertegels, geldt dat deze mooier wordt in gebruik. Door op de vloer te leven, krijgt de vloer een warme doorleefde uitstraling, waarbij het gezoete en getrommelde oppervlak van de hardsteen vloer wordt getekend door het gebruik.

 

Prijzen Vietnamees hardsteen

Het hardsteen is te verkrijgen in verschillende maatvoeringen. Hieronder zijn de prijzen weergegeven voor elke maatvoering. Eventueel transport van onze opslag naar uw adres kunnen wij aanbieden tegen kostprijs. Wij besteden het transport van onze hardstenen vloeren uit aan onze vaste vervoerder welke de tegels levert met kooi-aap, zodat uw bestelling zo dicht mogelijk bij de voordeur kan worden geleverd.

 

Afmeting 60 x 60cm, dikte 2cm a € 60,00 per m2

Afmeting Groot Romaans verband, dikte 2cm a € 60,00 per m2

Afmeting banen wisselende lengten x 50cm breed, dikte 2cm a € 65,00 per m2

 

Deze vloer is te bezichtigen in onze showroom. U bent van harte welkom om de tegels in het echt te komen bewonderen.

Wilt u meer informatie over onze natuursteen dallen Pacific bluestone?